Figurit Homepage

Water en Vuur

Water en Vuur

In Water en Vuur spelen twee teams tegen elkaar: het blauwe team (water) en het rode team (vuur). Om de beurt is een team de tikker en probeert het zoveel mogelijk spelers van het andere team te veranderen in de kleur van het eigen team. Maar pas op voor de wissel: de wind draait en het andere team wordt de tikker. En dan kan alles weer omgedraaid worden! Wie blijft er aan het einde over: water of vuur?

Naar de webshop
Water en Vuur

Spelers

4+

Leeftijd

4+

Water en Vuur

Spelers

4+

Leeftijd

4+

Speelduur

nvt

Speluitleg

  • Aan het begin van het spel worden de spelers automatisch in twee teams verdeeld: een blauw team (water) tegen een rood team (vuur)
  • De spelers van elk team zijn om de beurt de tikkers. Picoo bepaalt automatisch wie de tikkers zijn en wanneer er gewisseld wordt.
  • Is jouw team de tikker? Dan trilt je Picoo. Stopt je Picoo met trillen? Dan zijn de spelers van het andere team de tikkers.
  • Word je getikt? Dan verandert jouw Picoo in de kleur van het tikkende team. En dan word jij zelf ook een tikker bij dat team.
  • Het spel is afgelopen als alle spelers dezelfde kleur hebben.Kleuren in het spel

Rood

Team rood (vuur)

Blauw

Team blauw (water)

Tril

Tikker

Download de Picoo Play App voor nog meer speelplezier!

  • Start gemakkelijk een spellen op
  • Update je Picoo naar de laatste software
  • Herstart eenvoudig een spel

Nog geen Picoo set?

Ben je al helemaal overtuigd en heb je interesse om een Picoo Pakket aan te schaffen voor jouw school of BSO? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Proefperiode boeken

Wil je Picoo eerst testen op school of de BSO? Dat kan! Je kunt een Picoo Pro Pakket voor 2 of 4 weken huren.

Proefperiode boeken

Prijslijst aanvragen

Ben je al helemaal overtuigd en heb je interesse om een Picoo Pakket aan te schaffen voor jouw school of BSO? Vraag dan vrijblijvend de prijslijst aan.

Prijslijst aanvragen

Informatiepakket aanvragen

Wil je meer informatie over wat Picoo kan betekenen voor jouw school? Deel dit uitgebreide informatiepakket - inclusief infographic - eenvoudig met collega's.

Informatiepakket aanvragen