Figurit Homepage

Back2School

Back2School met Picoo

22-08-2022

Het nieuwe schooljaar is (bijna) begonnen! De ideale tijd om te kijken naar innovaties om het nieuwe schooljaar nóg leuker en leerzamer te maken. Huur Picoo tijdens Back2School twee of vier weken met 50% korting!

Wat is Picoo?

Met Picoo, de eerste interactieve spelcomputer voor buiten, wordt het avontuurlijke van buitenspelen gecombineerd met het interactieve van gamen. Zonder scherm! Daarmee is het goed voor de ontwikkeling van het kind op fysiek, sociaal en cognitief vlak. Picoo is daarom ideaal te gebruiken op de basisschool en de BSO.

Test het nu zelf met 50% korting!

De beste manier om te kijken of Picoo iets voor jouw school of BSO is, is door het zelf te ervaren. Daarom bieden we scholen en BSO’s de optie om een Picoo set voor een aantal weken te huren. Tijdens de Back2School periode (van 22 augustus t/m 30 september 2022) kun je een Picoo set met 50% korting boeken!

Hoe het werkt:

  • Ga vóór 30 september 2022 naar de pagina voor huren.
  • Kies je huurperiode op basis van de beschikbaarheid in de kalender.
  • Vul in het veld ‘Voucher / coupon’ de code PICOO-BACK2SCHOOL-22 in. De 50% korting wordt automatisch verrekend.
  • De actie is geldig t/m 30 september 2022. De huurperiode mag wel later zijn, als de reservering met kortingscode maar vóór 30 september gemaakt is.
  • Gereserveerd? Dan wordt de Picoo set in de gewenste periode gratis naar jullie verzonden (via de mail wijst het zich vanzelf).
Ik wil Picoo proberen!

Picoo op de basisschool

Speciaal voor scholen is er het Picoo Educatie Pakket, dat naast traditionele spelletjes ook verschillende educatieve spelletjes bevat. Dat maakt Picoo multi-inzetbaar op school: in de pauzes op het schoolplein, in de gymles, maar ook tijdens de lessen in een vorm van bewegend leren. Doordat de Picoo automatisch teams vormt en het spel kadert, is er nauwelijks begeleiding van leerkrachten nodig.

Educatief spel uitgelicht: Tafelspeurtocht

Wanneer je tijdens de Back2School periode huurt, kun je ook gelijk ons allernieuwste educatieve spel spelen: Tafelspeurtocht! In dit spel leren de kinderen spelenderwijs de tafeltjes:

Zoek het juiste antwoord bij de juiste tafelsom in het speelveld door beide kaartjes te scannen met je Picoo. Word je Picoo groen? Dan is het antwoord goed! Kleurt de Picoo rood? Dan is het nog even verder zoeken.

Wat andere leerkrachten over Picoo zeggen:

Meer over Picoo op de basisschool

Picoo op de BSO

Speciaal voor BSO’s is er het Picoo Pro pakket, met een grote variatie aan spellen voor eindeloos speelplezier. Picoo geeft traditionele spelletjes als Verstoppertje een geheel nieuwe beleving, maar biedt ook compleet nieuwe spelervaringen met bijvoorbeeld ZombieRun. Doordat de spellen eenvoudig te begrijpen zijn is er nauwelijks begeleiding nodig. Teams worden automatisch gevormd dus er wordt nooit iemand als laatste gekozen. Ideaal voor nieuwe kinderen op de BSO, met Picoo worden ze vanzelf meegenomen in het spel!

Wat andere BSO’s over Picoo zeggen:

Meer over Picoo op de BSO